bil batteri til festival

Bilbatterier til festival

Når man tager på festival, så er man i hvert fald klar til en ordentlig omgang fest og ballade. Det handler bare om at give den gas og feste så meget, som man nu ellers kan klare. Det er en uge eller mindre, hvor man bare er intenst sammen med andre mennesker og er omgivet af en super fed stemning. Man kan dog godt støde ind i et enkelt problem, når man ellers står der i ens lejr og har brug for strøm. Det er ikke ligefrem fordi, at man bare har en stikkontakt hver, som man ellers har, når man er der hjemme.

Det er et problem for rigtig mange, da det ikke er altid, at man lige har en trådløs højtaler med. Langt de fleste ting, der har brug for strøm løber jo også tør på et tidspunkt. Derfor kan man være så smart at benytte sig af et bilbatteri. Det virker måske som en meget skør idé, da det jo slet ikke er samme mængde strøm, som et par højtalere har brug for sammenlignet med en bil. Man kan derfor benytte sig af en omformer, så man tager den store mængde strøm og gør sådan, at man for eksempel kan få et stik, der kun er 12 volt. Så kan man nemt bruge det.

Batteri til hvad som helst

Det er nemlig det problem, at man bare ikke altid har adgang til strøm, men det kan sådan et bilbatteri ellers meget fint løse. Der er nemlig en hel del mængde strøm i sådan et og så kan man bruge det til både højtalere, elkedel, mobiltelefoner og hvad man nu ellers har brug for at lade op eller få strøm til. Det kan i hvert fald gøre ens lejr lidt mere moderne end hvad der ellers var udsigt til førhen.

Man kan godt tænke for sig selv, at man da bare kan benytte sig at en powerbank, hvis man har så meget brug for strøm. Det kan der selvfølgelig være noget om, men det gælder min for ting, der kan oplades ved hjælp af USB. Hvis man har et stort højtaler sæt, hvor man har brug for et stik eller andre redskaber, der kræver den slags strøm, så kan man ikke bruge en powerbank til særlig meget. Det kan være praktisk, hvis man gerne vil oplade sin mobil telefon på farten, men et bilbatteri holder festen og højtalerne kørende hele natten uden problemer.

bilbatteri-med-paa-festival