spar-penge-med-deleleasing

Deleleasing er det nye

Det er generelt blevet meget populært at lease biler, hvis man ikke har lyst til at gå ud og investere i en hel stor ny bil. Det kan nemlig godt være overvældende for mange folk, da det lige pludselig er en hel del penge, som man skal af med. Det er ikke fordi, at det er alle, der har råd til det. Derfor kan man nemlig vælge at lease en bil, hvilket er meget nemmere. Når man leaser en bil, så køber man den nemlig ikke fuldt ud, men man låner den bare over længere tid. Det vil også sige, at det er en del billigere.

Der er rigtig mange folk, der vælger at lease en bil til privatbrug. Det er den nemmeste løsning, især hvis man ikke har brug for en bil længere tid af gangen. På samme måde kan firmaer også vælge at lease biler til deres eget forbrug. Når den private forbruger og arbejdspladsen møder hinanden når det kommer til leasing, så kan man nemlig meget hurtigt få en deleleasingaftale op og stå. Det kan være en rigtig stor fordel for mange ansatte, der ellers ikke har en bil til rådighed i det private og som er afhængig af firmabilen.

En sikker aftale mellem erhverv og det private

Det er selvfølgelig meget forskelligt fra arbejdsplads til arbejdsplads, men nogle steder er det nemlig muligt at få en god del af dette tiltag med deleleasing, som man også kalder splitleasing. Det giver nemlig muligheden for at dele omkostningerne omkring bilen op mellem firmaet og den private person, så den ikke ville blive så dyr som normalt. Så betaler man derved også kun for den procentdel, som man rent faktisk benytter sig af i det private. Det kan nemlig deles op mellem den private og firmaet, hvor man eksempelvis betaler 50 procent hver, eller går efter 30 procent til privat personen og 70 procent til firmaet.

Det er på mange måder en meget stor fordel, da man ikke behøver at tænke på nogen beskatning af bilen heller, da det ikke som sådan er firmaets bil. Det er en tredjepart, der ejer bilen og leaser den til andre. Så hvis man gerne vil have en rigtig god muligheden for at have en ordentlig bil, som man kan bruge både til privatbrug og i sammenhæng med arbejdet, så kan det være en god idé med deleleasing. Hvis man er i tvivl, om det er muligt at få deleleasing på sin arbejdsplads, så bør man bare spørge sin arbejdsgiver. 

deleleasing-med-arbejdet