Persondataforordningen

Er du kommet i gang med persondataforordningen 2018?

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Det er det helt store samtaleemne disse dage, persondataforordningen. persondataloven 2018 eller GDPR, kært barn har mange navne. Mange er forvirrede omkring, hvad det egentlig betyder for dem, både privat og arbejdsmæssig sammenhæng. Oven i det vælter det ind med e-mails og pop-up vinduer på diverse hjemmesider disse dage, med persondataforordningen og persondataloven 2018. Men det er specielt, hvis du er erhvervsdrivende du skal være opmærksom. For det er her du kan ende med de store bøder. De fleste har et kontraktstyringssystem og/eller et processtyringsværktøj i deres virksomhed, men er det forberedt på den nye persondatalov 2018? Det er det hvis du bruger https://www.comasystem.dk/, RISMA system. RISMAsimpleGDPR som COMAsystems processtyringsværktøj hedder er både optimeret mod den nye persondataforordning men er også udviklet til at hjælpe dig med, at få styr på den. Det er her det bliver interessant for dig. COMAsystem har udviklet et værktøj, som kan behandle din virksomheds persondata forhold i henhold til persondataforordningen 2018. RISMA er et onlinebaseret processtyringsværktøj, som enkelt og overskueligt strukturerer alle de persondata som din virksomhed behandler.

Så er din virksomhed ikke kommet i gang med at optimere mod GDPR, så er det ved at være sidste udkald. D. 25 maj 2018, hedder det sig, at du skal være gået i gang med at omstillingen til den nye lovgivning. Er du ikke det, så kan du i værste fald risikere en bøde. Har du ingen anelse om hvad du skal gøre, så vil jeg på det kraftigste anbefale dig, at tage fat i COMAsystem og få en snak om deres RISMA system, som kan sørge for det hele spiller.

Kom i gang med RISMA allerede i dag

Hos COMAsystem tilbyder de, at du kan få et gratis og uforpligtende møde omkring RISMA og hvordan det helt præcist kan hjælpe dig og din virksomhed i forhold til persondataloven 2018. Det var det jeg gjorde i sin tid og jeg har ikke fortrudt det på et eneste tidspunkt. I dag kan jeg trygt læne mig tilbage i min kontorstol uden at skulle være nervøs for, at der lige pludselig lander en kæmpe bøde på mit skrivebord. Alle de persondataoplysninger som min virksomhed arbejder med i hverdagen er indtastet i RISMA. Der har jeg jeg nem og hurtig adgang til dem, grundet det er struktureret sat op. Det hjælper mig med at holde det store overblik.

Synes du det lyder som en løsning for dig? Så få sat et møde op med COMAsystem og hør mere om RISMA. Vælger du at takke ja, kommer de oven i købet ud og instruerer i brugen af system. På den måde sikre du at alt gå rigtigt til og du overholder reglerne for persondataforordningen eller persondataloven 2018 om man vil.