havemøbelsæt

Havemøbelsæt til haven

Når du har et havemøbelsæt er der meget større chance for at du kommer ud i haven og nyder vejret. Det er et godt samlingssted når det er godt vejr, og det er sjovere at sidde ude i havemøbelsættet når solen skinnerfrem for at sidde inden døre. Hos Havemøbelshoppen har de en lang rækkeforskellige havemøbelsæt og helt sikkert også til din smag. Du foretrækkermåske træ, så er der flere modeller i træ og det sammen hvis du foretrækkerplastic. Du kan få billige havemøbler hos https://www.havemoebelshoppen.dk/

Havemøbelsæt fås både så de passer til den store familie også de passer til hvis man blot er to. Det er perfekt til en god sommeraften at have et havemøbelsæt i haven så man kan nyde de lange sommeraftner. Det er perfekt som samlingspunkt for at invitere gæster og tænde op i grillen og nyde et godt glas vin.

Pleje af havemøbelsæt

Der er et utal af måder du kan pleje dine havemøbler på, og hvis du har et havemøbelsæt endnu flere. Jeg plejer at sværge til at sætte dem væk i skuret når havemøbelsæt sæsonen er slut og ikke gøre mere før til foråret. Til foråret skal de så også have den store tur havemøbelsæt altså. Jeg vasker dem helt ned, for eventuelle alger og svampe der skulle have sat sig på dem.Der efter lader jeg dem tørre og sliber dem ned med først groft sandpapir og derefter fint sandpapir. Det at jeg sliber de billige havemøbler gør at jeg nemmere kan lykkedes med at behandle dem med olie bagefter. Jeg sliber havemøbler for at fjerne mere fastsiddende materiale. Det gør at olien bedre kan trænge ind i træet og mætte havemøbelsæt. Havemøbelsættet skal gerne haveolie så det ikke kan optage mere. Det kræver gerne flere gange oliering. Når de billige havemøbler så er mættet er det klar til brug. Man kunne også vælge at male dem med en oliebaseret maling, så træet stadig kan ånde, hvis de eksempelvis skulle være hvide. Jeg vælger dog ikke at male mine da jeg godt kan lige træetglød. De står godt til træner i bagenden af haven og jeg synes det er mere naturligt i træet egen farve.