Fødselsdags selskab

Restaurant Ringsted, med plads nok

Kender du det, man skal holde stor familie fødselsdag, men mangler et sted, at holde det? Jeg har selvfølgelig vidst i et stykke tid, at jeg skulle holde stor fest, i anledning af min 30 års. fødselsdag. Men jeg har bare ikke, været ude i god nok tid, i forhold til at finde et selskabslokale, hvilket er typisk mig. Planen var, at leje et lokale og bestille noget mad udefra. Der var simpelthen bare ikke nogen ledige selskabslokaler tilbage, til den dato jeg skulle bruge, i hele Ringsted.

I ren panik begyndte jeg, at forhøre mig hos familie og bekendte samt søge på nettet, for at finde nogle alternativer. Jeg faldt over La Rustica, som er en restaurant Ringsted der også huser større selskaber. Jeg tog kontakt til dem med det samme, og bookede plads til min fødselsdag. Det var heldigvis ikke noget problem, selvom vi kommer lidt over 30 mennesker. De havde heldigvis mange og gode erfaringer med, større selskaber så det kunne ikke være bedre.

Ikke nok med jeg endelig havde fundet et selskabslokale, hvor jeg kunne holde min fødselsdag, så var der samtidig styr på maden. Jeg fik nemlig aftalt med restauranten, at maden ville blive arrangeret og være klar til servering en time efter ankomst. Så jeg sad med kokken og strikkede en 3 retters menu sammen, som jeg syntes lød lækkert og kokken samtidig mente gav mening.

Mad med smag af Italien

La Rustica er en italiensk inspireret restaurant Ringsted, med et stort udvalg af italiensk mad. Derfor var det også oplagt, at min fødselsdagsmenu blev en 3 retters italiensk menu. Jeg skal være ærlig og sige, det var ikke planen, min fødselsdag skulle afholdes i de her rammer med sådan en menu. Derfor var jeg også nede på restauranten med en ven og spise, inden jeg tog stilling til, om det skulle være der.

Som i nok kan regne ud, siden jeg valgte at bruge La Rustica, var det en rigtig god oplevelse vi havde. Det vigtigste for mig var klart maden, og den bestod med top karakter. Jeg bestilte noget mad, som jeg forestillede mig gæsterne skulle have og det var helt perfekt. Min ven og jeg blev faktisk enige om, det var den bedste italienske restaurant Ringsted, havde at byde på.

Nu kan jeg med ro i maven, se frem til min fødselsdag. Alt er på plads, aftalen med restauranten og alle gæster har meldt tilbage de kan komme. Det eneste jeg mangler, at få styr på er, hvad jeg skal have på. Men med lige under 2 uger til, så burde jeg kunne nå, at finde et outfit.